Общи условия

За нас:

ЕТ „Тихомир Петров” гр.Враца регистриран за търговия със посевен и посадъчен материал с удостоверение № 3441/14.04.2009 год. От Изпълнителна агенция по сортоизпитване, апробация и семеконтрол

Тези условия регламентират отношенията между ЕТ „Тихомир Петров” собственик на уебсайт цветясемена.com /Електронен магазин/ и посетителите и потребителите на интернет страницата и услугите, намиращи се в домейна.

С влизането, разглеждането и / или използването на този уебсайт Вие се съгласявате безусловно и без ограничения с тези условия за ползвнане. Ако не сте съгласни и не приемате тези условия за ползване, моля не използвайте настоящия уебсайт и го напуснете.

Обект на продажба:

Обект на продажба в този уебсайт са разнообразни видове стоки – семена и луковици за цветя, зеленчукови семена, тревни смески и др. Предназначени за Вашата градина и домашен интериор, които са описани и подредени в раздели. Цената на всяка стока е за един брой.

цветясемена.com не носи отговорност за възможни разлики в цветовете на закупените стоки, дължащи се на различните видове екрани на компютрите и техните настройки.

цветясемена.com си запазва правото цените, наименованията и описанията на стоките, по всяко време без да е необходимо да уведомява предварително своите потребители.

Регистрация:

Разглеждането на уебсайта е достъпно за всички посетители. Пазаруването обаче е възможно само от регистрирани потребители.

За регистрацията в Електронния магазин са необходими Вашето име, адрес, е-mail и телефон за връзка. Относно сигурността на личните данни необходими при регистрацията можете да прочетете в раздел сигурност.

Паролата с която ще влизате трябва да бъде най – малко от шест символа. Не се възприемат интервали и специални символи. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате.

Освен адреса при регистрация имате право на запаметяване на още четири адреса за доставка.

Може да прегледате и да променяте личната информация, която вече сте ни предоставили.

Пазаруване в уебсайта:

След като сте избрали стока или група стоки от нашия уебсайт натиснете „КУПИ”.

Ако желаете повече от една стока натиснете бутона „ПРОДЪЛЖИ”.

При допусната грешка с избора на стока можете да изтриете и да натиснете бутона „ОПРЕСНИ”.

След приключване на пазара натиснете бутона „ПРОВЕРКА”.

В зависимост от мястото на доставка може да използвате опцията „смени адрес”. Адресите, които можете да запаметявате са общо пет.

В „ коментари за Вашата покупка „ по желание и без задължение може да запишете: данни за фактура, skype или icd номер.

Следва „ начина на разплащане” и „ потвърди заявката”.

Начин на разплащане:

Начина на разплащане е при доставката чрез услугата „наложен платеж”. При този вид плащане на посочения от Вас адрес идва представител от куриерска фирма, за което предварително сте уведомен.

Обработка на поръчките:

След като получим Вашата поръчка, задължително Ви се обаждаме по телефон за окончателно потвърждение и уточняване подробности.

Развитието на Вашата заявка може да проследите онлайн на нашия уебсайт, чрез статусите „чакаща” , „изпълнява се” и „доставена”.

Срок на доставка:

Срокът за доставка е до пет работни дни от датата на потвърждаването.

За специални поръчки срока се уточнява предварително.

Рекламация:

Ако по някаква причина не сте удовлетворени от получената стока, според чл.55, ал.1 от ЗЗП може да я върнете в седем дневен срок от датата на получаването, при условие, че тя бъде върната във вид, в който е получена и без да е ползвана. Изключения от това правило са регламентирани в чл.55, ал.2 от ЗЗД.

Сигурност:

Никой не може да види или редактира личната Ви информация без да знае потребителското Ви име и парола. Желателно е да запомните паролата си и да не я записвате. Паролите на нашия сайт трябва да са най – малко от шест символа! Не се възприемат интервали и специални символи. цветясемена.com се задължава да защитава предоставените от Вас информация. За регистрация в магазина са необходими Вашето име, адрес, е-mail и телефон за връзка.

цветясемена.com не носи отговорност по отношение на действия, извършвани посредством предоставена невярна информация от потребител. Личните данни записани при регистрация на клиента се считат за строго конфиденциални и никога няма да се предоставят на трети лица. Информацията ще се използва единственно и само за изпълнение на поръчката Ви.

цветясемена.com ще разкрие личната Ви информация без уведомление само ако това бъде изискано от закона със съответното съдебно решение.

Промени и допълнения:

Когато се извършват промени и допълнения по тези общи условия, ние ще ги публикуваме в този уебсайт, като коригираме и датата на последната актуализация в началото на този документ, така че Вие да бъдете своевременно информирани.

Внимание:

Забранено е копирането /освен за нетърговски лични цели/, предаването, разпространението, съхранението или по какъвто и да е друг начин използване на част или цялото съдържание на уебсайта цветасемена.com в каквато и да било форма.